PREPARACIÓ I COCCIÓ
1. Poseu els pollastrons en una safata de forn, ben nets, oberts i plans, amb la pell en contacte amb el fons de la safata. Salpebreu-los, escampeu-hi els festucs picats, la pell de la llimona i les quatre pomes pelades i tallades a ¼. Amaniu el conjunt amb un fil d’oli. Entreu la safata al forn ben calent a 190° i deixeu-ho coure durant 30 minuts.
2. Retireu la safata del forn, ruixeu el conjunt amb el brandi, doneu la volta als pollastrons, ara quedarà la pell a sobre, procureu que les pomes de la safata, i els festucs picats quedin atrapats a sota dels 4 mitjos pollastrons. Entreu de nou la safata al forn, ara a 170°, i deixeu-los coure durant 30 minuts més.
3. De nou retireu la safata del forn, ruixeu el conjunt amb l’aigua de Vichy i continueu-los fornejant a 170° durant 15 minuts més.
PRESENTACIÓ
Serà ben fàcil. Serviu a cada plat, el mig pollastró amb la poma cuita i els festucs picats, repartiu el suc de la cocció del fons de la safata. L’aigua de Vichy, l’ha convertida en una salsa fosca i molt saborosa.
PER A 4 RACIONS
2 pollastrons, nets i partits pel mig en canal
4 pomes Golden
la pell fina d’una llimona
50 g de festucs, pelats i picats granulosos
OOVE, sal, pebre blanc
150 ml de brandi
150 ml d’aigua de Vichy Catalan
Официальный сайт Vavada поддерживает множество платежных систем для удобства пользователей. Вавада стремится обеспечить комфортные условия для пополнения счета и вывода выигрышей.
https://www.reddit.com/r/audiobooks/comments/1ij307n/headway_app/