Carme Ruscalleda Cuina Estudi
  • Idees
  • Nosaltres
  • Llibres
  • Galeria
  • Restaurants
  • Mitjans
  • Vídeo receptes
  • Menu Menu

la
GALERIA

Memòria gràfica dels nostres menús gastronòmics i temàtics

Restaurant Sant Pau
Restaurant Moments

Restaurant Sant Pau

2018
30 anys de cuina gastronòmica

  • LLAGOSTINS

    sobre vellut de tomàquet i maduixots

  • MEL I MATÓ

    nou concepte

  • HOJITXA I YUZU

    sorbet d’aigua de mar

  • SABORS DEL TROS

    favetes, xiulet, romesco, gorgil

  • WAGYU JAPONÈS

    sobre coca de pa torrat, albergínia, labneh de fines herbes

  • UN PORQUET DE XOCOLATA

    ambre de llima i llimona, merenga de pebre de Jamaica, macaron d’Amarula, núvol de gerds, panellet de pastanaga i coco, bombó d’aigua de mar

  • ANIMALÓ O PLANTA

    ravioli d’anemone, alfàbrega, festucs

  • LLOBARRO

    múrgoles, curri, chutney

  • MISSIVA AL CLIENT

    te matxa, gingebre, passió

  • DÉNTOL CURAT A LA JAPONESA

    vinagreta de remolatxa i vegetals

  • GAMBA

    amb safrà, api-rave i hortalisses del Maresme

  • EL MARESME

    roses i maduixes

  • UN PORQUET DE XOCOLATA

    ambre de llima i llimona, merenga de pebre de Jamaica, macaron d’Amarula, núvol de gerds, panellet de pastanaga i coco, bombó d’aigua de mar

  • MEMÒRIA D’INFÀNCIA

    vedella de Girona amb cama-secs

  • MEMÒRIA DES D’UNA BOTIGA

    croqueta de bacallà, pebrot verd picant; mongetes del ganxet, botifarra negra i de perol, pa amb tomàquet; pastís salat de formatge, olives i herbes

AnteriorSegüent
123456789101112131415

2017 – 2018
El món de les espècies

  • GINEBRÓ

    Retinto a la royale, crema de moniato i nap, sorra de cake, gin

  • PETITS FOURS - EL MÓN DE LES ESPÈCIES

    CARDAMOM: minimerenga; CINNAMON BERRY: minitall mimètic amb avellana; CURRI: minibombó; PEBRE SANSHO: dau de torró de xocolata; COMBAVA: núvol; MACÍS: bombó mimètic; PÓLVORES DE DUC: financier; ANÍS ESTRELLAT: bombó mimètic

  • CLAU D’OLOR

    salsa de sopa de ceba, bombó de formatge, aire cremós

  • PEBRE BLANC

    rèmol empetxinat, carxofes crues, bolets i vegetals

  • RAS EL HANOUT

    bescuit especiat, gelat de festuc i de grué de cacau

  • GOCHUTGARU

    kimchi vegetal, pera, gorgil, germinats

  • NYORA

    vedella Wagyu de Burgos, espinacs, brou vegetal, romesco

  • PEBRE ROSA

    gelat de pera, vi i fruits vermells

  • MOSTASSA

    tonyina en tàrtar, wakame, vegetals i patata xip

  • SAFRÀ

    cues de gamba, salsa dels coralls, api-rave

  • LLIMONA NEGRA

    taronja, llima, llimona

  • LLAVORS DE CORIANDRE

    tapa de labneh, sopa de pa negre, albergínia, nous, magrana

  • SHICHIMI TOGARASHI

    formatge de cabra del Maresme exclusiu per al Sant Pau, vegetals, amaniment de figues torrades

  • GINGEBRE

    calamar marinat i fregit, leche de tigre vegetal i pinya

AnteriorSegüent
1234567891011121314

2017
Menú inspirat en l’univers

  • GALILEU GALILEI

    almadroc, jurvert, cantuccini, anxova

  • EXOPLANETES

    EXOPLANETES

    anguila, vegetals, dashi

  • ASTEROIDE

    formatge Puigpedrós, poma, bescuit

  • SUPERNOVA

    pop, cigrons, plàncton

  • CONSTEL·LACIÓ DE TAURE

    llata de Wagyu guisada, 3 misos

  • PETITS FOURS - EL SISTEMA SOLAR

    El Sol: plàtan, maracujà, pebre de Caiena, xocolata negra; Mercuri: candi d’Aromes de Montserrat; Venus: gominola cítrica; La Terra: bombó d’aigua de mar, neula picada; Mart: griotte, xocolata blanca, pebre rosa; Júpiter: pasta de full, cabell d’àngel; Saturn: xocolata, praliné, nabiu, ginebró; Urà: trufa de xocolata especiada; Neptú: pasta fil·lo, regalèssia, sidral

  • EL PLANETA BLAU

    llagostí, polpa de llimona, fonoll

  • COSSOS CELESTES

    llobarro, cabdells, espàrrecs

  • LA VIA LÀCTIA

    llet de coco, llet torrada, xocolata Valrhona Inspiration Amande

  • COMETA HALLEY

    bacallà, picadillo picant

  • GALÀXIA DEL REMOLÍ

    sèpia, romesquet, tirabecs, tinta

  • KRYPTON

    cogombre, gingebre, llima

  • EL PLANETA VERMELL

    vellut de tomàquet i maduixa

  • L’ASTRE REI

    pasta brick picant, llamàntol, salicòrnia, mongeta del cuc

  • ECLIPSI

    aranja, cafè, te

AnteriorSegüent
123456789101112131415

2016 – 2017
Estils pictòrics

  • EXPRESSIONISME ABSTRACTE EUA

    sopa cremosa, bolets, llenties, nyàmeres

  • POKU

    fruits vermells en diverses textures

  • FIGURATIU BALEAR

    tomàquets, sobrassada, pa, oli, julivert

  • INGRÀVID, JUEU I RUS

    borsx, iogurt, pa negre, anet, gorgil de Duroc

  • SURREALISME EMPORDANÈS

    formatge blau cremós amb fines herbes, codony, ametlles

  • POSTIMPRESSIONISME HOLANDÈS

    cues de llagostí, pasta fresca, salsa de safrà

  • POÈTICA DE LES MÀQUINES

    cérvol, nap, pastanaga, sharoni, cacau

  • NEOPLASTICISME HOLANDÈS

    bacallà, olives, ametlles, pebrots

  • POP ART EUA

    llobarro, chutney de plàtan

  • CUBISME, HORTA DE SANT JOAN, PARÍS

    Collage de xocolates

  • REALISME MÀGIC BELGA

    foie micuit, poma, api, merenga

  • REALISME MÀGIC MEXICÀ

    gamba, mole verd, fulles i flors

  • TERRARISTA D’AQUÍ A PROP

    menjar blanc, castanya, avellana, aigua de mar, farigola

  • ABSTRACTE CATALÀ

    ceba, maduixa i pebrot del piquillo, caviar d’albergínia, tupí

AnteriorSegüent
1234567891011121314

2016
Músiques ballables

  • SEVILLANES

    croqueta de pernil ibèric, manzanilla, menta

  • ROCK&ROLL

    xocolata Illanka 63% en textures, pebre negre, bourbon, plàtan

  • RAP

    rap, coco, menta, alfàbrega, albergínia, curri vermell

  • LA BAMBA

    tortita, hoja santa, gorgil, bixa, alvocat

  • COUNTRY

    ploma de porc ibèric, botifarra, xistorra, vegetals, quètxup, mostassa, maitake

  • SALSA

    textures de tomàquet, maduixa, granadilla, tapioca, salsa verda, xia

  • DISCO

    formatge tupí elaborat a la casa, fruits secs

  • TWIST

    llagostins, leche de tigre, poma, cogombre, cibulet, aigua de mar

  • POP

    pop, ceba tendra, pebrot, julivert, cireres

  • MERENGUE

    ruibarbre, fruits vermells, kirsch, fruita de la passió

  • BALL DE GITANES

    gamba, pasta fresca, olives

  • TXA-TXA-TXA

    escalunya, xampinyó, chardonnay

  • NIHON BUYO

    gelat de fulles de sakura, umeboshi, galeta cruixent

  • SARDANA

    espardenyes, minipebrots verds, arròs melós

AnteriorSegüent
1234567891011121314

2015 – 2016
Paleta de colors naturals i gastronòmics

  • TARONJA

    llamàntol, dashi de romesco, patata, carbassa

  • VIOLETA

    anemone, porro, pastanaga violeta, carbassó

  • OR

    encenalls d’or de 24 kt, xocolata, nata, rom, poma pebrada

  • NEGRE

    rap, all negre, vegetals emmascarats

  • GRIS

    albergínia, llima, api, vermut, fulla d’ostra

  • BLANC

    llata de vedella, dimsum de mató, salsa trufada

  • VERD

    bacallà, olives, pebrot, julivert, plàncton

  • GRANAT

    Baridà, salsa HKM, bescuit de festucs

  • GROC

    llagostins, safrà, pasta d’ou, pebre de Sansho

  • AMBRE

    medusa, fideus d’arròs, cansalada, cacauets, curri, cúrcuma

  • BLAU

    escuma de clitòria, sorbet d’aigua de mar

  • VERMELL

    cors de carxofa, gorgil de Duroc, tomàquet

  • BEIX

    pols de llet torrada, vel de te, endívia rosa, ruca, taronja

  • FÚCSIA

    llom de poltre, remolatxa, pasta brick

AnteriorSegüent
1234567891011121314

Restaurant Moments

2022
Meravelles del món

  • COLISEU ROMÀ

    carxofa, sèpies, hipotrimma, epityrum i anguila fumada

  • MACHU PICCHU

    ceviche vegetal, estudi del blat de moro

  • PETRA

    xai, pita, baba ganoush, iogurt

  • TEMPLE D’ARTEMISA

    vieira, coliflor, xampinyó, clorofil·la

  • GRAN PIRÀMIDE DE GIZA

    foie, llenties, all negre i figues

  • COLÓS DE RODAS

    turbot, safrà, llimona cremada, carbassó

  • CHICHÉN ITZÁ

    ploma, cacau, papaia, alvocat, mole verd

  • JARDINS DE BABILÒNIA

    formatge, poma i magrana

  • FAR D’ALEXANDRIA

    aigua de mar, escuma d’espècies

  • TAJ MAHAL

    cardamom, mango, iogurt i merenga

  • CRIST REDEMPTOR

    brigadeiro

  • PASSEIG DE GRÀCIA

    trencadís

AnteriorSegüent
123456789101112

2019
Moments

  • Wagyu Tonyinat

  • Bacallà a la Santpolenca

  • Bento Cheese

  • A la Maresmenca, un Tataki

  • Maduixa de gel

  • Caviar

  • Empedrat

  • Carrot Cake Cube

  • Arròs

  • Perles verdes

  • Sweet Bomba Barcelona

  • Turbot Lacat

  • Carxofes

AnteriorSegüent
12345678910111213

2018
Ecosistemes

  • PRAT

    formatge Laguiole, mel, castanya

  • FÒTIC

    peu de cabra, musclo, jurvert d’algues

  • URBÀ

    dorayaki, cremós de soja-wasabi, te hojitxa

  • DESERT

    xai, curri, iogurt

  • AIGUAMOLL

    llenguado, maduixa, romaní, salicòrnia

  • EFECTE D’HIVERNACLE

    maduixa, mandarina, ruca

  • AFÒTIC BATIAL

    gamba vermella, torrada de mar

  • MITJANS RURALS

    elements cultivats de km 0

  • SELVA

    selva negra 2.0

  • AFÒTIC ABISSAL

    rap, fetge, mongeta negra, albergínia

  • TUNDRA

    salmó marinat i fumat

  • ESTEPA

    cérvol, polvorons, farigola

  • PANTÀ

    ànec, figues, dashi

AnteriorSegüent
12345678910111213

2017
Inspirat en el setè Art

  • Pulp Fiction (1994)

    batut de 5 $

  • Titanic (1997)

    elements marins, chantilly

  • Charlie i la fàbrica de xocolata (2005)

    xocolata, te matxa i oli d’oliva

  • Como agua para chocolate (1992)

    guatlles en pètals de roses

  • Forrest Gump (1994)

    gamba vermella del Mediterrani

  • Octopussy (1983)

    caneló de pop de roca, patata, pebre vermell

  • El màgic d’Oz (1939)

    moll, espàrrecs, ají groc

  • Mujeres al borde de un ataque de nervios (1988)

    gaspatxo, formatge manxec, all blanc i negre

AnteriorSegüent
12345678

2017
L’Òpera

  • L’OCA DEL CAIRE

    oca, panko, pistatxo

  • CARMEN

    ploma de porc ibèric, olla gitana

  • LES NOCES DE FÍGARO

    ajoblanco, sardines, nyora, oliva

  • WAGNER

    Montagnolo, remolatxa, llimona negra, pebrot del piquillo

  • MARIA CALLAS

    gambes, llenties, anet, salsa americana

  • MADAME BUTTERFLY

    umeboshi, sudachi, sakura

  • ELS TRES TENORS

    Mòdena, Madrid, Barcelona

  • PASTÍS ÒPERA

    ametlla, cafè, xocolata

  • NORMA

    albergínia, alfàbrega, dashi

  • LICEU

    oliaigo, bacallà, carquinyolis, all negre

  • ÒPERA

    llamàntol, rap, sípia, lluç, musclo

AnteriorSegüent
1234567891011

2016
El viatge

  • MILANO

    petxina de pelegrí, pasta picant, safrà, pesto

  • MIAMI

    pinya, mango, coco, guaiaba, tamarinde

  • BODRUM

    rostit de xai, pa de pita, hummus, salsa de iogurt

  • MARRAKECH

    festucs, xocolata, espècies

  • NEW YORK

    hamburguesa de bou, patata fregida

  • BARCELONA

    pa amb maduixots, anxova, vi DO Alella

  • BANGKOK

    salsa de curri thai, clitòria, rap, coco

  • PARIS

    foie, api, poma picant

  • LONDON

    Stilton, pera, ametlles

  • TOKYO

    orada, dashi, vegetals, ponzu

  • LAS VEGAS

    vodka, flor de saüc, vainilla, cirera

AnteriorSegüent
1234567891011

CUINA ESTUDI

937 600 517

cuinaestudi@ruscalleda.cat

 

Legal

  • Avís legal
  • Cookies

  • Twitter
  • Instagram
  • YouTube
© Copyright - Carme Ruscalleda Cuina Estudi - Enfold Theme by Kriesi
Scroll to top