la
GALERIA
Memòria gràfica dels nostres menús gastronòmics i temàtics
Restaurant Sant Pau
2018
30 anys de cuina gastronòmica
LLAGOSTINS
sobre vellut de tomàquet i maduixots
MEL I MATÓ
nou concepte
HOJITXA I YUZU
sorbet d’aigua de mar
SABORS DEL TROS
favetes, xiulet, romesco, gorgil
WAGYU JAPONÈS
sobre coca de pa torrat, albergínia, labneh de fines herbes
UN PORQUET DE XOCOLATA
ambre de llima i llimona, merenga de pebre de Jamaica, macaron d’Amarula, núvol de gerds, panellet de pastanaga i coco, bombó d’aigua de mar
ANIMALÓ O PLANTA
ravioli d’anemone, alfàbrega, festucs
LLOBARRO
múrgoles, curri, chutney
MISSIVA AL CLIENT
te matxa, gingebre, passió
DÉNTOL CURAT A LA JAPONESA
vinagreta de remolatxa i vegetals
GAMBA
amb safrà, api-rave i hortalisses del Maresme
EL MARESME
roses i maduixes
UN PORQUET DE XOCOLATA
ambre de llima i llimona, merenga de pebre de Jamaica, macaron d’Amarula, núvol de gerds, panellet de pastanaga i coco, bombó d’aigua de mar
MEMÒRIA D’INFÀNCIA
vedella de Girona amb cama-secs
MEMÒRIA DES D’UNA BOTIGA
croqueta de bacallà, pebrot verd picant; mongetes del ganxet, botifarra negra i de perol, pa amb tomàquet; pastís salat de formatge, olives i herbes
2017 – 2018
El món de les espècies
GINEBRÓ
Retinto a la royale, crema de moniato i nap, sorra de cake, gin
PETITS FOURS - EL MÓN DE LES ESPÈCIES
CARDAMOM: minimerenga; CINNAMON BERRY: minitall mimètic amb avellana; CURRI: minibombó; PEBRE SANSHO: dau de torró de xocolata; COMBAVA: núvol; MACÍS: bombó mimètic; PÓLVORES DE DUC: financier; ANÍS ESTRELLAT: bombó mimètic
CLAU D’OLOR
salsa de sopa de ceba, bombó de formatge, aire cremós
PEBRE BLANC
rèmol empetxinat, carxofes crues, bolets i vegetals
RAS EL HANOUT
bescuit especiat, gelat de festuc i de grué de cacau
GOCHUTGARU
kimchi vegetal, pera, gorgil, germinats
NYORA
vedella Wagyu de Burgos, espinacs, brou vegetal, romesco
PEBRE ROSA
gelat de pera, vi i fruits vermells
MOSTASSA
tonyina en tàrtar, wakame, vegetals i patata xip
SAFRÀ
cues de gamba, salsa dels coralls, api-rave
LLIMONA NEGRA
taronja, llima, llimona
LLAVORS DE CORIANDRE
tapa de labneh, sopa de pa negre, albergínia, nous, magrana
SHICHIMI TOGARASHI
formatge de cabra del Maresme exclusiu per al Sant Pau, vegetals, amaniment de figues torrades
GINGEBRE
calamar marinat i fregit, leche de tigre vegetal i pinya
2017
Menú inspirat en l’univers
GALILEU GALILEI
almadroc, jurvert, cantuccini, anxova
EXOPLANETES
EXOPLANETES
anguila, vegetals, dashi
ASTEROIDE
formatge Puigpedrós, poma, bescuit
SUPERNOVA
pop, cigrons, plàncton
CONSTEL·LACIÓ DE TAURE
llata de Wagyu guisada, 3 misos
PETITS FOURS - EL SISTEMA SOLAR
El Sol: plàtan, maracujà, pebre de Caiena, xocolata negra; Mercuri: candi d’Aromes de Montserrat; Venus: gominola cítrica; La Terra: bombó d’aigua de mar, neula picada; Mart: griotte, xocolata blanca, pebre rosa; Júpiter: pasta de full, cabell d’àngel; Saturn: xocolata, praliné, nabiu, ginebró; Urà: trufa de xocolata especiada; Neptú: pasta fil·lo, regalèssia, sidral
EL PLANETA BLAU
llagostí, polpa de llimona, fonoll
COSSOS CELESTES
llobarro, cabdells, espàrrecs
LA VIA LÀCTIA
llet de coco, llet torrada, xocolata Valrhona Inspiration Amande
COMETA HALLEY
bacallà, picadillo picant
GALÀXIA DEL REMOLÍ
sèpia, romesquet, tirabecs, tinta
KRYPTON
cogombre, gingebre, llima
EL PLANETA VERMELL
vellut de tomàquet i maduixa
L’ASTRE REI
pasta brick picant, llamàntol, salicòrnia, mongeta del cuc
ECLIPSI
aranja, cafè, te
2016 – 2017
Estils pictòrics
EXPRESSIONISME ABSTRACTE EUA
sopa cremosa, bolets, llenties, nyàmeres
POKU
fruits vermells en diverses textures
FIGURATIU BALEAR
tomàquets, sobrassada, pa, oli, julivert
INGRÀVID, JUEU I RUS
borsx, iogurt, pa negre, anet, gorgil de Duroc
SURREALISME EMPORDANÈS
formatge blau cremós amb fines herbes, codony, ametlles
POSTIMPRESSIONISME HOLANDÈS
cues de llagostí, pasta fresca, salsa de safrà
POÈTICA DE LES MÀQUINES
cérvol, nap, pastanaga, sharoni, cacau
NEOPLASTICISME HOLANDÈS
bacallà, olives, ametlles, pebrots
POP ART EUA
llobarro, chutney de plàtan
CUBISME, HORTA DE SANT JOAN, PARÍS
Collage de xocolates
REALISME MÀGIC BELGA
foie micuit, poma, api, merenga
REALISME MÀGIC MEXICÀ
gamba, mole verd, fulles i flors
TERRARISTA D’AQUÍ A PROP
menjar blanc, castanya, avellana, aigua de mar, farigola
ABSTRACTE CATALÀ
ceba, maduixa i pebrot del piquillo, caviar d’albergínia, tupí
2016
Músiques ballables
SEVILLANES
croqueta de pernil ibèric, manzanilla, menta
ROCK&ROLL
xocolata Illanka 63% en textures, pebre negre, bourbon, plàtan
RAP
rap, coco, menta, alfàbrega, albergínia, curri vermell
LA BAMBA
tortita, hoja santa, gorgil, bixa, alvocat
COUNTRY
ploma de porc ibèric, botifarra, xistorra, vegetals, quètxup, mostassa, maitake
SALSA
textures de tomàquet, maduixa, granadilla, tapioca, salsa verda, xia
DISCO
formatge tupí elaborat a la casa, fruits secs
TWIST
llagostins, leche de tigre, poma, cogombre, cibulet, aigua de mar
POP
pop, ceba tendra, pebrot, julivert, cireres
MERENGUE
ruibarbre, fruits vermells, kirsch, fruita de la passió
BALL DE GITANES
gamba, pasta fresca, olives
TXA-TXA-TXA
escalunya, xampinyó, chardonnay
NIHON BUYO
gelat de fulles de sakura, umeboshi, galeta cruixent
SARDANA
espardenyes, minipebrots verds, arròs melós
2015 – 2016
Paleta de colors naturals i gastronòmics
TARONJA
llamàntol, dashi de romesco, patata, carbassa
VIOLETA
anemone, porro, pastanaga violeta, carbassó
OR
encenalls d’or de 24 kt, xocolata, nata, rom, poma pebrada
NEGRE
rap, all negre, vegetals emmascarats
GRIS
albergínia, llima, api, vermut, fulla d’ostra
BLANC
llata de vedella, dimsum de mató, salsa trufada
VERD
bacallà, olives, pebrot, julivert, plàncton
GRANAT
Baridà, salsa HKM, bescuit de festucs
GROC
llagostins, safrà, pasta d’ou, pebre de Sansho
AMBRE
medusa, fideus d’arròs, cansalada, cacauets, curri, cúrcuma
BLAU
escuma de clitòria, sorbet d’aigua de mar
VERMELL
cors de carxofa, gorgil de Duroc, tomàquet
BEIX
pols de llet torrada, vel de te, endívia rosa, ruca, taronja
FÚCSIA
llom de poltre, remolatxa, pasta brick
Restaurant Moments
2022
Meravelles del món
COLISEU ROMÀ
carxofa, sèpies, hipotrimma, epityrum i anguila fumada
MACHU PICCHU
ceviche vegetal, estudi del blat de moro
PETRA
xai, pita, baba ganoush, iogurt
TEMPLE D’ARTEMISA
vieira, coliflor, xampinyó, clorofil·la
GRAN PIRÀMIDE DE GIZA
foie, llenties, all negre i figues
COLÓS DE RODAS
turbot, safrà, llimona cremada, carbassó
CHICHÉN ITZÁ
ploma, cacau, papaia, alvocat, mole verd
JARDINS DE BABILÒNIA
formatge, poma i magrana
FAR D’ALEXANDRIA
aigua de mar, escuma d’espècies
TAJ MAHAL
cardamom, mango, iogurt i merenga
CRIST REDEMPTOR
brigadeiro
PASSEIG DE GRÀCIA
trencadís
2018
Ecosistemes
PRAT
formatge Laguiole, mel, castanya
FÒTIC
peu de cabra, musclo, jurvert d’algues
URBÀ
dorayaki, cremós de soja-wasabi, te hojitxa
DESERT
xai, curri, iogurt
AIGUAMOLL
llenguado, maduixa, romaní, salicòrnia
EFECTE D’HIVERNACLE
maduixa, mandarina, ruca
AFÒTIC BATIAL
gamba vermella, torrada de mar
MITJANS RURALS
elements cultivats de km 0
SELVA
selva negra 2.0
AFÒTIC ABISSAL
rap, fetge, mongeta negra, albergínia
TUNDRA
salmó marinat i fumat
ESTEPA
cérvol, polvorons, farigola
PANTÀ
ànec, figues, dashi
2017
Inspirat en el setè Art
Pulp Fiction (1994)
batut de 5 $
Titanic (1997)
elements marins, chantilly
Charlie i la fàbrica de xocolata (2005)
xocolata, te matxa i oli d’oliva
Como agua para chocolate (1992)
guatlles en pètals de roses
Forrest Gump (1994)
gamba vermella del Mediterrani
Octopussy (1983)
caneló de pop de roca, patata, pebre vermell
El màgic d’Oz (1939)
moll, espàrrecs, ají groc
Mujeres al borde de un ataque de nervios (1988)
gaspatxo, formatge manxec, all blanc i negre
2017
L’Òpera
L’OCA DEL CAIRE
oca, panko, pistatxo
CARMEN
ploma de porc ibèric, olla gitana
LES NOCES DE FÍGARO
ajoblanco, sardines, nyora, oliva
WAGNER
Montagnolo, remolatxa, llimona negra, pebrot del piquillo
MARIA CALLAS
gambes, llenties, anet, salsa americana
MADAME BUTTERFLY
umeboshi, sudachi, sakura
ELS TRES TENORS
Mòdena, Madrid, Barcelona
PASTÍS ÒPERA
ametlla, cafè, xocolata
NORMA
albergínia, alfàbrega, dashi
LICEU
oliaigo, bacallà, carquinyolis, all negre
ÒPERA
llamàntol, rap, sípia, lluç, musclo
2016
El viatge
MILANO
petxina de pelegrí, pasta picant, safrà, pesto
MIAMI
pinya, mango, coco, guaiaba, tamarinde
BODRUM
rostit de xai, pa de pita, hummus, salsa de iogurt
MARRAKECH
festucs, xocolata, espècies
NEW YORK
hamburguesa de bou, patata fregida
BARCELONA
pa amb maduixots, anxova, vi DO Alella
BANGKOK
salsa de curri thai, clitòria, rap, coco
PARIS
foie, api, poma picant
LONDON
Stilton, pera, ametlles
TOKYO
orada, dashi, vegetals, ponzu
LAS VEGAS
vodka, flor de saüc, vainilla, cirera