PREPARACIÓ I COCCIÓ
1. Disposeu de tots els vegetals nets i tallats com indica la recepta.
2. En una olla poseu els 3 litres d’aigua al foc, en arrencar el bull tireu-hi la sal, el porro i la ceba, i deixeu coure durant 3 minuts.
3. Incorporeu-hi la carxofa, l’api i la juliana de llimona, i continueu el bull 3 minuts més. Aparteu l’olla del foc i tireu-hi la juliana de julivert.
4. Serviu la sopa juliana, amaniu cada plat amb un fil d’OOVE.
PER A 4 RACIONS
8 carxofes, la part més tendre, a la juliana
4 porros, la part més tendre, a rodelles fines
1 api, la part més tendre, a la juliana
1 ceba, pelada i a la juliana
La pell fina d’una llimona, a la juliana
20 fulles de julivert, a la juliana
3 litres d’aigua mineral
20 g de sal marina
(Un fil d’OOVE a sobre cada plat)