PREPARACIÓ I COCCIÓ
1. A la cassola, a on us disposeu a cuinar el suquet, poseu-hi l’OOVE, escalfeu-lo i fregiu-hi subtilment les cues dels escamarlans, reserveu-les. Els caps, sofregiu-los ben rossos i a trossos, salpebreu-los i poseu-los en un cassó amb els 2 litres i ½ d’aigua, per deixar-los bullir a foc mitjà durant 20 minuts.
2. A la mateixa cassola, amb l’oli perfumat dels escamarlans, fregiu-hi fins a un punt daurat i “per tandes”: els alls, la nyora, el pa, les ametlles i avellanes, el julivert i els tomacons pelats. Poseu-ho tot en un pot, amb el vi blanc i tritureu-ho amb un braç elèctric.
3. Aboqueu el triturat a la cassola, poseu-hi les patates, el brou colat dels caps, la sal i una punta de pebre, i deixeu coure a foc mitjà les patates durant 15 minuts.
4. Tasteu el punt de cocció de les patates, per si els hi cal més temps, afineu el punt de sal i pebre. Quan les patates són toves, incorporeu-hi les cues d’escamarlà reservades i pelades, i deixeu-ho coure amb les patates només 30 segons, aparteu la cassola del foc i ja teniu el suquet llest!
PER A 4 RACIONS
80 ml d’OOVE
8 escamarlans grossos, o 16 de petits
4 grans d’all, pelats
1 nyora hidratada, sense les granes
1 llesca de pa sec, sense la crosta
30 g d’ametlles torrades i pelades
10 g d’avellanes torrades i pelades
3 branques de julivert
2 tomacons madurs i pelats
200 ml de vi blanc sec
2 litres i ½ d’aigua mineral calenta
20 g de sal i un toc de pebre blanc
800 g de patates pelades, a talls regulars i esqueixats
Официальный сайт Vavada поддерживает множество платежных систем для удобства пользователей. Вавада стремится обеспечить комфортные условия для пополнения счета и вывода выигрышей.