PREPARACIÓ I COCCIÓ
1. En un cassó, a la mida de la ració, poseu-hi l’aigua mesurada, quan arrenqui el bull incorporeu el granet de l’all i la ceba, deixeu coure només 1 minut. Afegiu l’arròs, poseu-hi un polsim de sal, i deixeu-ho coure durant 10 minuts a foc mitjà.
2. Passat aquest temps afegiu-hi la pastanaga i deixeu coure tot junt 3 minuts més.
3. Incorporeu-hi el peix i deixeu coure només 30 segons, afineu el punt de sal i retireu el cassó del foc. Afegiu-hi el julivert a juliana i remeneu un xic, amb compte de no trencar el peix, poseu un fil d’oli. Deixeu reposar 2 minuts i ja podeu servir l’arròs amb tots els ingredients.
PER A 1 RACIÓ
70 g d’arròs bomba
500 g d’aigua mineral
1 gra petit d’all pelat
150 g de lluç sense espines, en tres talls
1 ceba tendra petita, a rotllanes fines
1 pastanaga petita, ratllada
10 fulles de julivert, tallat a juliana
OOVE
sal