PREPARACIÓ I COCCIÓ
1. Escaldeu els tomàquets en aigua bullent durant 10 segons, feu-los a quarts, peleu-los i retireu les granes. Poseu-los en una olla i amb l’ajut d’un túrmix tritureu-ho. Poseu-ho a coure a foc mitjà durant uns 25 minuts, amb la finalitat d’evaporar l’aigua del producte.
2. Afegiu-hi el sucre i la ½ branca de vainilla oberta de dalt a baix i continueu la cocció durant uns 25 minuts més. Aparteu l’olla del foc i afegiu-hi el suc de les dues llimones.
3. Només ens resta, tenir a punt els pots de tanca twist-off nets i escaldats, ompliu-los fins a dalt de tot, tapeu i gireu-los perquè facin el buit. O guardeu-la en un atuell a la nevera per consumir-la més ràpidament.
APÈNDIX
una conserva ideal per elaborar-la a l’estiu quan hi ha els millors tomàquets de l’any. La confitura, la podreu gaudir amb iogurt, mató o formatge curat, també per acompanyar un roast–beef o un peix a la planxa, o per untar “montaditos” o canapès.
PER A 3 POTS MITJANS DE CONSERVA
3 quilos de tomàquets madurs
600 g de sucre
5 g de sal
1/2 branca de vainilla
el suc de dues llimones
Играй в официальные слоты на Vavada casino. Только проверенная классика: слоты, настолки и live с опытными дилерами. Победить поможет особый промокод Вавада для новичков — регистрируйся и активируй в личном кабинете!
islandbar.co.uk